LOGAN LJI Ph1

Novi Logan

Sasvim novi Dacia Logan

Već od

10,990.00 €

Dizajn

PROSTRANA PORODIČNA LIMUZINA

Potpuno novi Logan otkriva svoj potpuno prerađeni dizajn. Preuređeni prednji kraj i robusna silueta ističu se novim LED svjetlima u obliku slova Y, potpisom marke. Ova limuzina se može pohvaliti praktičnom opremom, modularnim prtljažnikom i jednim od najprostranijih enterijera u svojoj klasi, što znači da će cijela porodica uživati u najboljem mogućem iskustvu putovanja.
Logan berline face avant

Dinamičan i elegantan dizajn: naprijed...

Potpuno novi Logan kombinuje stil i robusnost s redizajniranim odbojnikom, istaknut novim LED svjetlosnim potpisom u obliku slova Y i hromiranom rešetkom hladnjaka.
Logan berline extérieur profil

... sa strane ...

Svojim redizajniranim vratima, istaknutim preuređenim ručicama, i još robusnijim elegantnim točkovima, sasvim Logan ima potpuno novi izgled.
Logan berline extérieur arrière

... i nazad.

Kao i na prednjem kraju, dizajn zadnjeg kraja potpuno novog Logana je izmijenjen preuređenim odbojnikom, prtljažnikom sa skrivenom tipkom, vodoravnim linijama i novim svjetlima u obliku slova Y.
Intérieur - Logan

Prostran ergonomski enterijer

Nova podešavanja za vozačevo sjedište i upravljač radi veće udobnosti, prostor za putnike koji nudi prostor za sjedenje među najboljima u svojoj kategoriji ... Osjećajte se kao kod kuće!
Intérieur - Logan

Kvalitetna završna obrada

Ergonomski raspored, visokokvalitetni materijali, kontrolna tabla i ploče vrata presvučene tkaninom i još mnogo toga. Potpuno novi Logan čini potpunu razliku svojim savremenim stilom.

ISKUSTVO ZA UPRAVLJAČEM

JEDINSTVENO ISKUSTVO ZA UPRAVLJAČEM

UDOBNOST

Planche de bord ergonomique Logan

Ergonomska instrument tabla

Vožnja na jednostavan način! U potpuno novom Loganu, sve bitne komande su postavljene na isto mjesto, radi još veće efikasnosti.
Volant réglable Logan

Upravljač podesiv po visini i dubini

Zaboravite na ukočenost i bolove u leđima! Nova funkcija bez presedana omogućuje vam brzo i jednostavno podešavanje visine i udaljenosti upravljača da biste dobili optimalan položaj u vožnji.
Climatisation automatique Logan

Automatski klima uređaj

Bez obzira na temperaturu napolju, temperatura u potpuno novom vozilu Logan je uvijek prijatna.

UNUTRAŠNJI PROSTOR

Espace passagers Logan

100% prijatan putnički prostor

Ponudite svojim putnicima najbolje moguće iskustvo putovanja! Sa svojim sjedištima dizajniranim za još veću udobnost, i zadnjom klupom s držačima za čaše, potpuno novi  Logan prilagođen je potrebama cijele porodice.
Coffre Logan

Prostran prtljažnik

Spremni za praznike! Prostrani prtljažnik s automatskim otvaranjem olakšava utovar i istovar vašeg potpuno novog Logana.
Banquette arrière rabattable Logan

Preklopiva zadnja klupa

Treba vam više prostora? Preklopite sjedište klupe i uživajte u još više prostora za utovar koji je lako organizovati pomoću njegova 4 modularna organizatora prtljažnika.

TEHNOLOGIJA

Carte mains-libres Logan

Kartica "slobodne ruke"

Nemate vremena za gubljenje? Pomoću  kartice "slobodne ruke" otključajte i pokrenite svoj potpuno novi Logan jednim klikom na tipku.
Direction assistée électrique Logan

Električni servo upravljač

Olakšajte manevrisanje i uživajte u sigurnijem i prijatnijem iskustvu u vožnji s električnim servo upravljačem.
Phares LED Logan

LED kratka svjetla

Potpuno novi Logan ima LED kratka svjetla koja se uključuju automatski i pružaju poboljšanu vidljivost i danju i noću. Za još više udobnosti za upravljačem koristite i automatsko uključivanje brisača vjetrobrana.

MULTIMEDIJA

MODERNA TEHNOLOGIJA

Système multimédia Media Nav Logan

Media Nav*

Pazite na putu i pronađite sve potrebne informacije na velikom 8-inčnom ekranu osjetljivom na dodir s bežičnim povjezivanjem pametnih telefona. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Povježite svoj pametni telefon s lakoćom Bluetooth® vezom ili utičnicom i USB utičnicama. Kvalitet zvuka 6 integrisanih zvučnika sigurno će vas oduševiti.
Dacia Media Control Logan

Media Display*

Vašim omiljenim aplikacijama lako je pristupiti s velikog 8-inčnog ekrana osjetljivog na dodir s povjezanog pametnog telefona. Stvorite savršeni zvuk za svoja putovanja s 4 integrisana zvučnika.
Système multimédia Media Display Logan

Media Control i aplikacija Dacia Media Control

Pomoću novog Media Control sistema s radiom, Bluetooth® telefonskom vezom i integrisanim ekranom na 3,5-inčnom ekranu vozača možete upravljati svojim audio sistemom s upravljača. Za korisnije korisničko iskustvo, aplikacija Dacia Media Control olakšava pristup vašem omiljenom navigacionom sistemu s telefona i prikazivanje radio interfejsa na ekranu. Dva zvučnika su postavljena na prednja vrata.
* Kompatibilan s Android Auto™ i Apple CarPlay™.      

POMOĆ VOZAČU I SISTEMI SIGURNOSTI

SVE JE TU ZA VAS
Verzije

Odaberite svoj potpuno novi LoganDa li ste spremni da provozate novi Dacia Logan?