Dacia noviteti

Novi Dacia Sandero

Otkrijte novi Dacia Sandero

Dizajn

Atraktivan dizajn

Novom Dacia Sanderu ne nedostaje stila. Dinamičnost i savremenost ovog modela ističu se u fluidnim, upečatljivim linijama, novoj hromiranoj maski, novoj modernoj smeđoj boji Vison, novim prednjim i zadnjim svjetlima, novim aluminijumskim naplatcima i novim ukrasnim poklopcima. Sasvim sigurno će vas zavesti već na prvi pogled!

Enterijer

Prostran i uduban putnički prostor

Udobno se smjestite i uživajte u novoj prostranoj unutrašnjosti: sa pet udobnih sjedišta i prostranim prtljažnikom na najvišem je nivou u svojoj kategoriji. Unutrašnjost se odlikuje brojnim praktičnim funkcijama: zadnja klupa djeljiva u razmjeri 1/3:2/3, novi praktični pretinci za cijelu porodicu... Mislili smo na sve kako bi vašu svakodnevnicu učinili jednostavnijom. Bilo da putujete sami ili u društvu, na raspolaganju vam je gradski automobil idealan za svakodnevnu upotrebu koji vam garantuje optimalnu udobnost u vožnji.

Tehnologija

Multimedijalni sistem Media Nav Evolution

Jednostavan i intuitivan, multimedijalni sistem Media Nav Evolution*, omogućava vam upravljanje različitim funkcijama zahvaljujući ekranu osjetljivom na dodir od 7’’ (18 cm): navigacioni sistem, radio, USB-utičnica i utičnica od 3,5-mm, audio streaming i telefoniranje putem tehnologije Bluetooth®. Opremu upotpunjuju komande pri upravljaču i četiri zvučnika.

* U zavisnosti od verzije.

Uvijek smo vam na raspolaganju