ALL-NEW DACIA JOGGER - 7 seater family car
Jogger Porodični auto sa 7 sjedišta, ponovo osmišljen

PORODIČNI AUTOMOBIL SA 7 SJEDIŠTA PONOVO OSMIŠLJEN

Potpuno novi Dacia Jogger ističe se svojom svestranošću, kombinujući dimenzije karavana, unutrašnji prostor vozila za rekreacione aktivnosti i prednosti SUV-a.
Potpuno novi Dacia Jogger - porodični automobil sa 7 sjedišta - eksterijer
Izvrsno opremljen porodični automobil
Izuzetno ograničeno izdanje otkriva Joggerovu svestranost kombinovanu sa elegancijom Dacia dizajna.
Potpuno novi Dacia Jogger - porodični automobil sa 7 sjedišta - unutrašnjost, sjedišta
U potrazi za sjajnim predelima
Njegova zapremina prtljažnika, pametni odeljci za odlaganje stvari i modularni raspored sa 64 konfiguracije čine potpuno novi Dacia Jogger savršenim partnerom za sva vaša putovanja.
Potpuno novi Dacia Jogger - porodični automobil sa 7 sjedišta - zadnji
Vrhunska Dacia stručnost
Potpuno novi Dacia Jogger opremljen je najnovijom Dacia tehnologijom. Sistemi za pomoć vozaču nove generacije pružaju zagarantovanu sigurnost i glatko manevrisanje.
Potpuno novi Dacia Jogger - porodični automobil sa 7 sjedišta - unutrašnja kontrolna tabla
Volećete da idete na duge vožnje
Putujte u optimalnom komforu! Koristite svoje željene aplikacije direktno na svom 8-inčnom ekranu osjetljivom na dodir, bez potrebe da skrećete pogled sa puta.

VEOMA MODULARAN

Dostupan u verzijama sa 5 ili 7 sjedišta u punoj veličini, potpuno novi Dacia Jogger kombinuje udobnost i unutrašnji prostor! Njegove višestruke konfiguracije vam omogućavaju da ga dizajnirate tako da odražava vašu ličnost.
7 SJEDIŠTA
UŽIVAJTE U PUTOVANJU KAO GRUPA
7 sjedišta pune veličine znače da možete udobno putovati sa prijateljima ili porodicom. Svi vaši putnici na zadnjim sjedištima u 2. i 3. redu mogu da uživaju u velikom prostoru. Verzija potpuno nove Dacia Jogger sa 7 sjedišta prilagođava se vašim željama! Izvadite sjedišta u trećem redu da biste imali koristi od prostranog prtljažnika za smještaj svih vaših stvari.
5 SJEDIŠTA
UŽIVAJTE U PRAKTIČNOJ VOŽNJI
Dobrodošli! Do 5 osoba u vaš potpuno novi Dacia Jogger! Pored brojnih pametnih pretinaca za odlaganje stvari, možete imati koristi od kapaciteta prtljažnika do 1.819 L kada se zadnja sjedišta spuste.

OPREMA

OPREMLJEN NA SVIM NIVOIMA

UDOBNOST I SVESTRANOST
Modularne krovne šipke - Potpuno novi Dacia Jogger
Modularne krovne šipke
Idete na putovanje sa porodicom? Odlazite na sportski vikend? Krenite na put bez ikakvih ograničenja! Prenesite svoju opremu ili direktno na krovne šipke ili postavite krovnu kutiju za kratko vreme. Krenimo na put!
23.1 L prostora za odlaganje - Potpuno novi Dacia Jogger
23.1 L prostora za odlaganje
Potpuno novi Dacia Jogger ima veliki prostor za odlaganje, sa mnogo genijalnih i lako dostupnih pregrada za odlaganje za sve.
Klizne tacne - Potpuno novi Dacia Jogger
Klizne tacne
Mislili smo na udobnost svih! Pozadi možete urediti svoj putni prostor kako želite pomoću kliznih tacni.
MULTIMEDIJA
Kontrola medija - Nova Dacia Jogger
Kontrola medija
Kontrola medija olakšava život na putu. Ovaj sistem uključuje priključnu stanicu za vaš pametni telefon, integrisani ekran na vozačevom ekranu od 3,5 inča, komande na stubu volana i dva zvučnika. Dobijte više opcija povezivanjem pametnog telefona preko Bluetooth®-a ili korišćenjem aplikacije Dacia Media Control. Pristupite svom navigacionom sistemu i omiljenoj muzici!
Medijski ekran - Potpuno novi Dacia Jogger
Medijski displej
Idite dalje uz Medijski displej. Njegova 4 zvučnika i veliki ekran osjetljiv na dodir od 8 inča daju vam povećanu vidljivost vaših funkcija iza volana. Njegov intuitivni interfejs nije kompatibilan samo sa Bluetooth®, već i sa Android Auto TM i Apple CarPlay TM .    
Media Nav - Nova Dacia Jogger
Media Nav
Radio, multimedija, kompatibilnost sa Android Auto TM i Apple CarPlai TM bežičnom mrežom, itd. Neće vam ništa nedostajati sa Media Nav! Sa svojih 6 integrisanih zvučnika, uživaćete u još boljem kvalitetu zvuka kada slušate svoje omiljene pjesme dok se ponavljaju. Učinite da vaša putovanja budu bez problema sa našim ugrađenim navigacionim sistemom pored ključnih karakteristika.
TEHNOLOGIJA
LED oborena svjetla - Svjetla - Potpuno nova Dacia Jogger
LED kratka svjetla
Odlučite se za sigurnost! Prednja svjetla na potpuno novom vozilu Dacia Jogger se automatski uključuju, pružajući vam optimalnu vidljivost bez obzira na uslove.
Elektronska parkirna kočnica - Potpuno nova Dacia Jogger
Elektronska parkirna kočnica
Elektronska parkirna kočnica je laka za upotrebu i omogućava vam glatkiju vožnju.
Hands-free kartica - Nova Dacia Jogger
Hands-free kartica
Bez ruku! Otvorite vrata i pokrenite motor. Nikada nije bilo tako jednostavno kao na potpuno novom vozilu Dacia Jogger. Vaša hands-free kartica brine o svemu iz vaše torbe ili džepa.


OTKRIJTE APLIKACIJU DACIA AR

ZABAVNO I LAKO ZA KORIŠĆENJE APLIKACIJA KOJA VAM OMOGUĆAVA DA OTKRITE NAŠU DACIA PALETU...
u proširenoj stvarnosti!

Aplikacija Dacia AR vam direktno predstavlja naše Dacia modele, tako da možete da ih otkrijete u svom okruženju. Bilo da ste u gradu ili u prirodi, možete da istražite našu Dacia paletu na bilo kojoj lokaciji!

Da biste preuzeli aplikaciju:
  • skenirajte QR kod vašim telefonom (dostupan na drugoj slici sa desne strane)
  • ili kliknite dugme ispod da biste pronašli i preuzeli verziju koja je kompatibilna sa vašim uređajem.

SISTEMI POMOĆI VOZAČU I BEZBEDNOST

PUTUJTE S MIROM!
ODRŽAVANJE JE LAKO!

UGOVOR O ODRŽAVANJU

  • Kontaktirajte nas za više detalja

Da li ste spremni da vozite novi Dacia Jogger?