NOVI DACIA DUSTER

DIMENZIJE I MOTORI

DIMENZIJE

SUV SAVRŠENIH DIMENZIJA

Novi Dacia Duster

MOTORI ZA NOVI DACIA DUSTER

ŠIROK IZBOR ZA SVE VAŠE POTREBE
LPG
ECO-G 100
ECO-G: ušteda
Novi Dacia Duster je dostupan sa Dacia benzinskim i TNG motorom: ECO-G. Integrisan kada je vozilo napravljeno, siguran i efikasan ECO-G motor nudi čistiju, ekološki prihvatljiviju alternativu. Sa ovim rješenjem, možete smanjiti troškove goriva, a istovremeno smanjiti i emisiju CO2. I to nije sve! Jednostavan za upotrebu, ima 2 rezervoara za gorivo - jedan za benzin i jedan TNG - i značajno proširuje domet vožnje vašeg novog Dacia Dustera. Sa svojim turbo punjačem i 100 KS, vaš ECO-G motor kombinuje uštedu sa zadovoljstvom.
BENZIN
Sa benzinskim motorima opremljenim filterom za čestice i ispunjavanjem novih standarda Euro6, novi Dacia Duster kombinuje udobnost vožnje sa većim poštovanjem prema životnoj sredini. Sa njegovim zupčastim kaišem, uštedite na budžetu za rutinsko održavanje. Pametno!
TCe 90
Spokojnost svakog dana
Ovaj 3-cilindrični turbo motor od 90 ks najnovije generacije pruža ekološki prihvatljivije, glatko i dinamično iskustvo vožnje. Dostupan u pogonu na 2 točka sa 6-stepenim manuelnim mjenjačem.
TCe 130
Svestranost i performanse
Podržan sa 240 Nm obrtnog momenta, ovaj 4-cilindrični motor sa turbopunjačem od 130 KS, daje vam kontrolisanu potrošnju goriva, zajedno sa brzim i glatkim iskustvom u vožnji. Dostupan u pogonu na 2 točka, opremljen je 6-stepenim manuelnim mjenjačem.
TCe 150 4x4
Uživanje u vožnji po bilo kom terenu
Ovaj 4-cilindrični turbo motor od 150 ks stvara 250 Nm obrtnog momenta kako bi pružio zadovoljstvo u vožnji i performanse. Dostupan u pogonu na 4 točka sa ručnim mjenjačem. Čak i kada se vozi van utabanih staza!
TCe 150 EDC
Zadovoljstvo i udobnost u vožnji
U verziji sa pogonom na 2 točka, ovaj 4-cilindrični turbo motor od 150 ks sada je dostupan sa 6-stepenim automatskim mjenjačem sa dvostrukim kvačilom. Vrhunske glatke, zabavne performanse tokom vašeg putovanja.
DIZEL
dCi 115
Efikasnost i svestranost

Uparen sa 6-stepenim manuelnim mjenjačem, ovaj 4-cilindrični motor sa turbopunjačem dostupan je sa pogonom na 2 ili 4 točka. Kombinuje snagu i svestranost kako bi vam pomogao da kontrolišete potrošnju goriva. Čak i na dugim putovanjima!

Da li ste spremni da provozate Novi Dacia Duster?