Sandero Stepway crossover

Novi Sandero Stepway

DIZAJN

ROBUSTAN I SVESTRAN CROSSOVER

Impresivna silueta, fluidne linije, novo LED osvjetljenje u obliku slova Y i veliki razmak od tla... Potpuno novi Sandero Stepway otkriva potpuno preuređeni dizajn i istovremeno potvrđuje svoj stil crossovera. Smjestite se u svestrani i prostrani enterijer, tako da svoje avanture možete da doživite u punoj udobnosti.
Sandero Stepway crossover prednji kraj

Zaista usavršeni izgled crossovera: naprijed...

Potpuno novi Sandero Stepway pojačava svoj crossover karakter prepoznatljivim prednjim dijelom koji je istaknut jedinstvenom rešetkom hladnjaka i novim svjetlosnim potpisom u obliku slova Y.
Sandero Stepway crossover profil

... sa strane ...

Povećani razmak od tla, modularni uzdužni krovni nosači, bočni štitnici, potpuno integrisani lukovi točkova, naplaci od lakih legura dijamantski polirani... Novo Sandero Stepway kombinuje stil i robusnost.
Sandero Stepway crossover rear view

... i nazad.

Zadnja svjetla u obliku slova Y, preuređeni branik, vrata prtljažnika s integrisanim dugmetom za otvaranje, redizajnirane klizne pločice, itd. Potpuno novi Sandero Stepway u potpunosti prihvata svoj crossover stil.
Interior - Sandero Stepway

Praktičan i funkcionalan enterijer

Panoramska kontrolna tabla, visoka središnja konzola s naslonom za ruku i prostorom za odlaganje, 8-inčni ekran za čitanje informacija ne skidajući pogled s puta... Vozite se u optimalnoj udobnosti!
Sandero Stepway - Interior

Dinamična završna obrada

Restilizovane ručice na vratima, prilagođena presvlaka Stepway, energiziran enterijer sa diskretnim narandžastim umecima, ekskluzivne oznake "Stepway"... Potpuno novi Sandero Stepway pokazuje svoj stil.

ISKUSTVO ZA VOLANOM

JEDNOSTAVNO ISKUSTVO ZA VOLANOM SA MNOGIM RAZLIČITIM FUNKCIJAMA

SVESTRANOST

Modular roof bars Sandero Stepway

Modularni uzdužni krovni nosači

Juče ste htjeli da prevezete bicikl. Danas morate da instalirate krovnu kutiju. Zvuči poznato? Genijalni modularni uzdužni krovni nosači koje štede prostor transformišu se u poprečne krovne nosače tako da možete direktno postaviti svoje predmete, bez potrebe za kupovinom novog kompleta. Tako pametno!
Adjustable boot - Sandero Stepway

Prilagodljiv prtljažnik

Da li nosite puno prtljaga kad putujete? Jednostavno sklopite zadnju klupu i uživajte u još više prostora u prtljažniku.
High ground clearance - Sandero Stepway

Veliki razmak od tla

Zahvaljujući velikom razmaku od tla, s lakoćom se možete nositi sa različitim vrstama puteva u svom potpuno novom vozilu Sandero Stepway.

UDOBNOST

Hands-free card - Sandero Stepway

Hands-free kartica

Nema više prebiranja po džepovima da biste pronašli ključeve automobila! Zaključajte i otključajte vozilo ili pokrenite motor: s hands-free karticom sve je lakše.
Smart storage compartments - Sandero Stepway

Pametni i prostrani pretinci

Središnji naslon za ruke u potpuno novom vozilu Sandero Stepway sadrži nekoliko pametnih pretinaca za odlaganje koji će vam pomoći da organizujete svoj svakodnevni život.

TEHNOLOGIJA

LED dipped-beam headlights - Sandero Stepway

LED kratka svjetla

LED kratka svjetla na vašem potpuno novom vozilu Sandero Stepway uključuju se automatski da bi vam pružila optimalnu vidljivost, danju i noću, bez obzira na uslove. Uz to, automatsko aktiviranje brisača vjetrobrana čini vožnju još lakšom.
Electronic parking brake - Sandero Stepway

Elektronska parkirna kočnica

Manevrisanje je još udobnije i bezbrižnije s elektronskom parkirnom kočnicom.

MULTIMEDIA

MODERNA TEHNOLOGIJA

Système multimédia Media Nav Sandero Stepway

Media Nav*

Pazite na put i pronađite sve potrebne informacije na velikom 8-inčnom ekrenu osjetljivom na dodir s bežičnim prenosom sa pametnih telefona. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Povežite svoj pametni telefon s lakoćom Bluetooth® vezom ili utičnicom i USB utičnicama. Kvalitet zvuka 6 integrisanih zvučnika zasigurno će vas oduševiti.
Système multimédia Media Display Sandero Stepway

Media Display*

Vašim omiljenim aplikacijama lako je pristupiti s velikog 8-inčnog ekrana osjetljivog na dodir s prenosom sa pametnog telefona. Stvorite savršeni zvuk za svoja putovanja uz 4 integrisana zvučnika.
Dacia Media Control Sandero Stepway

Media Control i aplikacija Dacia Media Control

S novim sistemom Media Control s radiom, Bluetooth® telefonskom vezom i integrisanim ekranom na 3,5-inčnom ekranu vozača, možete upravljati svojim audio sistemom s upravljača. Za korisnije korisničko iskustvo, aplikacija Dacia Media Control olakšava pristup vašem omiljenom navigacionom sistemu s telefona i prikazivanje interfejsa radija na ekranu. 2 zvučnika su postavljena na prednja vrata.
* Kompatibilan sa Android Auto™ i Apple CarPlay™.      

SISTEMI I SIGURNOST ZA POMOĆ VOZAČU

SVE JE TU ZA VAS


Verzije

Odaberite svoj potpuno novi Sandero StepwayDa li ste spremni da vozite novi Dacia Sandero Stepway?