Sandero - moderan i atraktivan gradski auto
Novi Sandero Moderan i atraktivan gradski auto

Agilan i robustan gradski auto

Novi Sandero predstavlja potpuno osvježeni dizajn sa modernom siluetom i obnovljenim prednjim krajem koji je istaknut novim LED svjetlosnim potpisom u obliku slova Y. Prilagođava se vašoj svakodnevici najprostranijom unutrašnjošću svoje kategorije, s izdašnim prtljažnim prostorom i pretincima za odlaganje, zbog čega je putovanje još prijatnije. 
Robustan i upadljiv izgled: sprijeda...
Robustan i upadljiv izgled: sprijeda...
LED kratka svjetla, redizajnirani poklopac motora automobila i branik, osvježene rešetke hladnjaka itd. Prednji kraj novog vozila Sandero ističe se svojim fluidnim i jasnim linijama.
Sandero citadine extérieur profil
...sa strane...
Redizajniranim ručicama na vratima, retrovizorima, radio antenom na zadnjem dijelu krova i potpuno integrisanim lukovima točkova, novi Sandero odiše svojim modernim stilom od prednjeg do zadnjeg kraja.
Sandero citadine extérieur arrière
... i sa zadnje strane.
Moderan i robustan izgled naglašen je novim zadnjim svjetlima u obliku slova Y, osvježenim zadnjim branikom i vratima prtljažnika sa ugrađenim dugmetom za otvaranje.
Intérieur - Sandero
Udobnost prije svega!
Još udobnija osvježena prednja sjedišta, prostraniji putnički prostor sa više mjesta za ramena i kolena, izdašni pretinci i prtljažni prostor i drugo. Putovanje je odlično u novom vozilu Sandero!
Intérieur - Sandero
Kvalitetna završna obrada
Instrument tabla sa hromiranim oblogama, ručke na vratima i dugmad sa satenskom završnom obradom, instrument tabla i unutrašnja strana vrata obložene tkaninom itd. Novi Sandero ima oko za detalje.

ISKUSTVO U VOZILU

PRIJATNO ISKUSTVO U VOZILU

UDOBNOST
Planche de bord redessinée Sandero
Redizajnirana instrument tabla
Novi dizajn instrument tabla spaja sve potrebne kontrole na jednom mjestu da bi vam iskustvo unutar novog vozila Sandero bilo jednostavnije.  
Volant réglable Sandero
Upravljač prilagodljive visine i udaljenosti
Nova nenadmašna funkcija omogućuje vam brzo i jednostavno prilagođavanje visine i udaljenosti upravljača kako biste dobili optimalni položaj za vožnju.
Confort thermique optimal Sandero
Optimalna toplotna udobnost
Automatski klima-uređaj omogućava vam da kontrolišete temperaturu i uživate u optimalnoj udobnosti tokom putovanja.
UNUTRAŠNJI PROSTOR
Espace passagers Sandero
Udoban putnički prostor
Zahvaljujući još većem prostoru za ramena u prednjem dijelu i prostoru za noge u zadnjem dijelu, vaši će se putnici u novom vozilu Sandero voziti u potpunoj udobnosti.
Rangements console centrale Sandero
Pametni pretinci za odlaganje
Telefon, ključevi, naočare, novčanik... Jednostavno organizujte svakodnevni život pomoću velikog prostora za odlaganje nadohvat ruke u središnjoj konzoli novog vozila Sandero.
Coffre Sandero
Prostran prtljažnik
Ne morate više da brinete o tome koliko ste kovčega spakovali! Zahvaljujući prostranom prtljažniku, možete potpuno natovareni bezbrižno putovati. 
TEHNOLOGIJA
Direction assistée électrique Sandero
Električni servo-upravljač
Olakšajte manevrisanje i uživajte u sigurnijem i udobnijem doživljaju vožnje zahvaljujući električnom servo-upravljaču.
Phares LED Sandero
LED dnevna svjetla
Spušta se mrak? LED dnevna prednja svjetla vozila Sandero pale se automatski i pružaju bolju vidljivost i danju i noću. Počinje da pada kiša? Uživajte i u automatskoj aktivaciji brisača vjetrobranskog stakla.
Carte mains-libres Sandero
Kartica slobodne ruke
Karticom slobodne ruke jednostavno otključajte i pokrenite svoje vozilo.

Multimedija

MODERNA TEHNOLOGIJA

Système multimédia Media Nav Sandero
Media Nav*
Gledajte put i pronađite sve bitne informacije na velikom 8-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir pomoću bežičnog prenosa sa pametnog telefona. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. S lakoćom povežite svoj pametni telefon pomoću Bluetooth® priključka ili audio i USB priključaka. Kvalitet zvuka šest integrisanih zvučnika sigurno će vas oduševiti.
Système multimédia Media Display Sandero
Media Display*
Jednostavno pristupite svojim omiljenim aplikacijama pomoću velikog 8-inčnog zaslona osjetljivog na dodir putem prenosa sa pametnog telefona. Neka vaša putovanja prati savršena muzika uz četiri integrisana zvučnika. 
Dacia Media Control Sandero
Media Control i aplikacija Dacia Media Control
Novi sistem Media Control s radiom, Bluetooth® priključkom za telefon i integrisanim 3,5-inčnim zaslonom za vozača omogućava vam da kontrolišete audio sistem pomoću upravljača. Za jednostavnije korisničko iskustvo aplikacija Dacia Media Control olakšava pristup vašem omiljenom navigacionom sistemu pomoću telefona i prikazivanje interfejsa na zaslonu. 2 zvučnika ugrađena su u prednjim vratima. 
* Kompatibilno s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™. 

OTKRIJTE APLIKACIJU DACIA AR

ZABAVNO I LAKO ZA KORIŠĆENJE APLIKACIJA KOJA VAM OMOGUĆAVA DA OTKRITE NAŠU DACIA PALETU...
u proširenoj stvarnosti!

Aplikacija Dacia AR vam direktno predstavlja naše Dacia modele, tako da možete da ih otkrijete u svom okruženju. Bilo da ste u gradu ili u prirodi, možete da istražite našu Dacia paletu na bilo kojoj lokaciji!

Da biste preuzeli aplikaciju:
  • skenirajte QR kod vašim telefonom (dostupan na drugoj slici sa desne strane)
  • ili kliknite dugme ispod da biste pronašli i preuzeli verziju koja je kompatibilna sa vašim uređajem.

SISTEMI ZA POMOĆ U VOŽNJI I SIGURNOST

SVE JE TU ZA VAS


Da li ste spremni da vozite novi Dacia Sandero?