Sandero citadine

Novi Sandero

Potpuno novi Dacia Sandero

AGILAN I ROBUSTAN GRADSKI AUTO

Novi Sandero predstavlja potpuno osvježeni dizajn sa modernom siluetom i obnovljenim prednjim krajem koji je istaknut novim LED svjetlosnim potpisom u obliku slova Y. Prilagođava se vašoj svakodnevici najprostranijom unutrašnjošću svoje kategorije, s izdašnim prtljažnim prostorom i pretincima za odlaganje, zbog čega je putovanje još prijatnije. 
Robustan i upadljiv izgled: sprijeda...

Robustan i upadljiv izgled: sprijeda...

LED kratka svjetla, redizajnirani poklopac motora automobila i branik, osvježene rešetke hladnjaka itd. Prednji kraj novog vozila Sandero ističe se svojim fluidnim i jasnim linijama.
Sandero citadine extérieur profil

...sa strane...

Redizajniranim ručicama na vratima, retrovizorima, radio antenom na zadnjem dijelu krova i potpuno integrisanim lukovima točkova, novi Sandero odiše svojim modernim stilom od prednjeg do zadnjeg kraja.
Sandero citadine extérieur arrière

... i sa zadnje strane.

Moderan i robustan izgled naglašen je novim zadnjim svjetlima u obliku slova Y, osvježenim zadnjim branikom i vratima prtljažnika sa ugrađenim dugmetom za otvaranje.
Intérieur - Sandero

Udobnost prije svega!

Još udobnija osvježena prednja sjedišta, prostraniji putnički prostor sa više mjesta za ramena i kolena, izdašni pretinci i prtljažni prostor i drugo. Putovanje je odlično u novom vozilu Sandero!
Intérieur - Sandero

Kvalitetna završna obrada

Instrument tabla sa hromiranim oblogama, ručke na vratima i dugmad sa satenskom završnom obradom, instrument tabla i unutrašnja strana vrata obložene tkaninom itd. Novi Sandero ima oko za detalje.

ISKUSTVO U VOZILU

PRIJATNO ISKUSTVO U VOZILU

UDOBNOST

Planche de bord redessinée Sandero

Redizajnirana instrument tabla

Novi dizajn instrument tabla spaja sve potrebne kontrole na jednom mjestu da bi vam iskustvo unutar novog vozila Sandero bilo jednostavnije.  
Volant réglable Sandero

Upravljač prilagodljive visine i udaljenosti

Nova nenadmašna funkcija omogućuje vam brzo i jednostavno prilagođavanje visine i udaljenosti upravljača kako biste dobili optimalni položaj za vožnju.
Confort thermique optimal Sandero

Optimalna toplotna udobnost

Automatski klima-uređaj omogućava vam da kontrolišete temperaturu i uživate u optimalnoj udobnosti tokom putovanja.

UNUTRAŠNJI PROSTOR

Espace passagers Sandero

Udoban putnički prostor

Zahvaljujući još većem prostoru za ramena u prednjem dijelu i prostoru za noge u zadnjem dijelu, vaši će se putnici u novom vozilu Sandero voziti u potpunoj udobnosti.
Rangements console centrale Sandero

Pametni pretinci za odlaganje

Telefon, ključevi, naočare, novčanik... Jednostavno organizujte svakodnevni život pomoću velikog prostora za odlaganje nadohvat ruke u središnjoj konzoli novog vozila Sandero.
Coffre Sandero

Prostran prtljažnik

Ne morate više da brinete o tome koliko ste kovčega spakovali! Zahvaljujući prostranom prtljažniku, možete potpuno natovareni bezbrižno putovati. 

TEHNOLOGIJA

Direction assistée électrique Sandero

Električni servo-upravljač

Olakšajte manevrisanje i uživajte u sigurnijem i udobnijem doživljaju vožnje zahvaljujući električnom servo-upravljaču.
Phares LED Sandero

LED dnevna svjetla

Spušta se mrak? LED dnevna prednja svjetla vozila Sandero pale se automatski i pružaju bolju vidljivost i danju i noću. Počinje da pada kiša? Uživajte i u automatskoj aktivaciji brisača vjetrobranskog stakla.
Carte mains-libres Sandero

Kartica slobodne ruke

Karticom slobodne ruke jednostavno otključajte i pokrenite svoje vozilo.

Multimedija

MODERNA TEHNOLOGIJA

Système multimédia Media Nav Sandero

Media Nav*

Gledajte put i pronađite sve bitne informacije na velikom 8-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir pomoću bežičnog prenosa sa pametnog telefona. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. S lakoćom povežite svoj pametni telefon pomoću Bluetooth® priključka ili audio i USB priključaka. Kvalitet zvuka šest integrisanih zvučnika sigurno će vas oduševiti.
Système multimédia Media Display Sandero

Media Display*

Jednostavno pristupite svojim omiljenim aplikacijama pomoću velikog 8-inčnog zaslona osjetljivog na dodir putem prenosa sa pametnog telefona. Neka vaša putovanja prati savršena muzika uz četiri integrisana zvučnika. 
Dacia Media Control Sandero

Media Control i aplikacija Dacia Media Control

Novi sistem Media Control s radiom, Bluetooth® priključkom za telefon i integrisanim 3,5-inčnim zaslonom za vozača omogućava vam da kontrolišete audio sistem pomoću upravljača. Za jednostavnije korisničko iskustvo aplikacija Dacia Media Control olakšava pristup vašem omiljenom navigacionom sistemu pomoću telefona i prikazivanje interfejsa na zaslonu. 2 zvučnika ugrađena su u prednjim vratima. 
* Kompatibilno s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™. 

SISTEMI ZA POMOĆ U VOŽNJI I SIGURNOST

SVE JE TU ZA VAS


Da li ste spremni da vozite novi Dacia Sandero?