POTPUNO NOVI DACIA SPRING

DOMET VOŽNJE I PUNJENJE


POVEĆAJTE SVOJ DOMET VOŽNJE

ECO NAČIN RADA
Aktivirajte Eco način rada da biste povećali domet vožnje! Poboljšajte uštedu energije u svom vozilu Dacia Spring do 9% tako što ćete da ograničite brzinu na 100 km/h i da prilagodite neke funkcije vozila koje troše najviše energije.  
NIKADA NEMOJTE DA ISPRAZNITE BATERIJU
.
KOD KUĆE
Uključite Dacia Spring u standardnu kućnu utičnicu pomoću namjenskog kabla. Radi još bržeg punjenja za manje od 5 sati, instalirajte  Wallbox stanicu za punjenje.** 
NA PUTU
Kada ste na putu, iskoristite prednosti javnih punjača za punjenje električnog vozila. Nemate vremena za gubljenje? Naručite svoj DC punjač (opcija) za priključivanje na tačke za brzo punjenje i   dopunite 80% svog dometa za manje od sat vremena!
* Gradska vožnja prema standardu WLTP odgovara gradskom dijelu standardizovanog ciklusa vožnje. Puni ciklus prema standardu WLTP predstavlja standardizovani ciklus koji se sastoji od 57% gradske vožnje, 25% prigradske vožnje i 18% vožnje autoputem.

**Stanica za kućno punjenje se priključuje pomoću kabla Mod 3 koji se isporučuje pri kupovini vozila, a kućni priključak za punjenje mora da postavi kvalifikovani stručnjak.

PUNJENJE DODIROM PRSTA

MY DACIA
Prijavite se u svoju mobilnu aplikaciju MY Dacia da biste pazili na svoje vozilo i svaki dan se vozili potpuno električno. 

Provjerite svoj domet vožnje i aktivirajte ili onemogućite punjenje u zavisnosti od toga kada je manja gužva. Pametno punite!       

ELEKTRIČNI STIL ŽIVOTA

SVE ŠTO NOVI DACIA SPRING MOŽE DA UČINI ZA VAS
Upoznajte električni stil života i saznajte više o prednostima električne vožnje.

Da li ste spremni da vozite novi Dacia Spring?