Novi Dacia Sandero Stepway

Dimenzije i motori

CROSSOVER SAVRŠENIH DIMENZIJA

Novi Dacia Sandero Stepway
Osnovne dimenzije (mm)
Ukupna dužina            
4089
Ukupna širina           
1761
Ukupna visina 
1533
Visina s otvorenim vratima prtljažnika 622
Ispust napred
846
Ispust nazad
654
Međuosovinski razmak 2589
Zapremina prtljažnika i rezervoara za gorivo (dm³)
Minimalna zapremina prtljažnika        
320
Maksimalna zapremina prtljažnika          
1108
Zapremina ispod dvostrukog poda (dm³)78
Zapremina rezervoara za gorivo (litara)     
50

EFIKASNI MOTORI

Dobitna kombinacija! Kontrolišite potrošnju i smanjite troškove za održavanje pomoću naših motora dizajniranih da podrže vašu dnevnu rutinu.
LPG
ECO-G 100 ECO-G : štednja
Potpuno novi Sandero Stepway je sada dostupan sa benzinskim i LPG motorom Dacia: ECO-G. Integrisan u toku proizvodnje vozila, siguran i efikasan ECO-G motor nudi čistiju, ekološki prihvatljiviju alternativu. Ovim rješenjem možete istovremeno da smanjite troškove goriva kao i emisiju CO2. I to nije sve! Jednostavan za upotrebu, sadrži dva rezervoara za gorivo - jedan benzinski i jedan LPG - i značajno proširuje raspon vožnje vašeg potpuno novog vozila Sandero Stepway. Sa svojim turbo i 100 KS, vaš ECO-G motor kombinuje uštedu sa zadovoljstvom.
BENZIN
Sa svojim benzinskim motorima koji su opremljeni filterom za čestice i udovoljavajući novim Euro6 standardima koji su na snazi, potpuno novi Sandero Stepway kombinuje udobnost u vožnji sa većim poštovanjem okoline.
TCe 90
Super svestran
Dostupan s ručnim mjenjačem, ovaj turbo motor s 3 cilindra od 90 KS je najprikladniji za okolinu i nudi nevjerovatnu odzivnost i upravljivost. Pomoću razvodnog remena možete uštedjeti još više i smanjiti dnevni proračun za održavanje. Tako pametan!
TCe 90 CVT
Udobnost u vožnji
Uživajte u prijatnom i udobnom iskustvu u vožnji! Opremljen našom novom generacijom CVT automatskog mjenjača sa 2 papučice, ovaj 3-cilindarski turbo motor od 90 KS osigurava gladak start, fleksibilna ubrzanja i promjene stepena prijenosa bez "skokovitog" efekta. Polako!
SCe 65
Povoljan
Dostupan s ručnim mjenjačem, ovaj moderni 3-cilindarski motor od 65 KS je dizajniran za optimizaciju vožnje po gradu na potpuno novom modelu Sandero Stepway. Njegov razvodni remen vam takođe pomaže u ograničavanju troškova održavanja. Pokazuje se kao stalni saveznik za vaše svakodnevne potrebe.
*za sada nije dostupan na tržištu u Crnoj Gori

Da li ste spremni da vozite novi Dacia Sandero Stepway?