100% električni gradski auto

Dacia Spring Electric showcar: električna revolucija po Dacia cijenama

100% električno vozilo Dacia Spring Electric otvara novo poglavlje u uspjehu marke Dacia. Pri tome se pridržavamo našeg opredeljenja da uvijek isporučujemo jednostavne, savremene i izdržljive automobile po pristupačnoj cijeni.

Prvi električni automobil marke Dacia: najpovoljnija opcija na tržištu!

Dacia rEVolucija!
Ova Dacia revolucija je nastala na stručnosti Renault grupe, pionira i lidera u električnoj mobilnosti tokom više od 10 godina. Naš cilj je da učinimo mobilnost održivom i dostupnom svima.

Dacia Spring Electric showcar je sastavni deo ove vizije. Fokusirajući se na osnovno, postavlja osnovu za 100 posto električno gradsko vozilo koje spaja 3 glavne vrijednosti marke Dacia: jednostavnost, trajnost i pristupačnost. Sada više nego ikad nastojimo da mobilnost učinimo što jednostavnijom i korisnijom najvećem broju ljudi. 

Prvi proizvodni modeli izložbenog automobila Dacia Spring Electric biće dostupni 2021. I privatni pojedinci i profesionalci mogu da imaju koristi od svih prednosti koje električna vozila mogu da ponude.      
Gradski električni automobil
Sa svojim 100% električnim motorom, Dacia Spring Electric showcar razbija sve predrasude! Njegov odvažni SUV izgled, kompaktne dimenzije i vešt dizajn čine ga idealnim vozilom za svakodnevnu bezbrižnu upotrebu.

Ima još toga! Dacia Spring Electric showcar takođe otkriva novi Dacia svjetlosni potpis koji će biti simbol našeg identiteta na budućim modelima... 

Za gradska i prigradska putovanja bez stresa, standardna verzija ovog laganog, kompaktnog gradskog automobila sa 5 vrata ima cilj da pruži domet vožnje duži od 200 km (WLTP *). 

* Podaci su informativne prirode. 

Dacia: Ostajemo vjerni onom bitnom, najboljoj vrijednosti za novac

Dacia Spring Electric showcar
Jednostavno
Automobili Dacia su pažljivo dizajnirani, jednostavni za korišćenje i održavanje. To znači da vam pružaju modele koji su dostupni svima po pristupačnoj cijeni.  
Dacia Spring Electric showcar
Praktično
Bitno, čisto i jednostavno! Uz Dacia Spring Electric showcar, kladite se na dobru autonomiju po najboljoj cijeni.  
Dacia Spring Electric showcar
Izdržljivo
Vaša Dacia je sa vama svaki dan, gde god da krenete!  

Pređite s koncepta u stvarnost!

Range Dacia
Paleta Vozila
Naša Dacia vozila.
Dacia Duster
Najbolji SUV
Dacia Duster.