Dacia predstavlja...

Potpuno novi Dacia Sandero Stepway


Savremen i robustan crossover

Impresivna silueta, fluidne vodoravne linije, novo markantno LED osvijetljenje u obliku slova Y i veliko rastojanje od tla... Potpuno novi Sandero Stepway otkriva potpuno preuređeni dizajn istovremeno potvrđuje svoj stil crossovera.  

Jednostavno iskustvo u vozilu sa svestranim funkcijama

UDOBNOST I PRILAGODLJIVOST: Opremljen pametnim karakteristikama
Putujte u najboljim mogućim uslovima svaki dan. Savremena oprema je dizajnirana da vam olakša život u potpuno novom vozilu Sandero Stepway: kartica za slobodne ruke, središnji naslon za ruke sa prostorom za odlaganje i električna parkirna kočnica. 

Vrijeme je za praznike! Zahvaljujući velikom rastojanju od tla s lakoćom se možete nositi s različitim vrstama puteva. Da li imate dosta prtljaga kada putujete? Iskoristite još prostraniji, modularni prtljažnik sa preklopljenim zadnjim sjedištem na klupi i dodajte novi prostor višenamjenskim modularnim krovnim rešetkama.      
SISTEMI ZA POMOĆ VOZAČU I SIGURNOST: Sve je tu za vas!


Bilo da vozite po gradu ili na otvorenom putu, opustite se u potpuno novom vozilu Sandero Stepway sa njegovom modernom opremom koja je dizajnirana tako da možete da putujete potpuno spokojni:

  • Sistem aktivnog kočenja u nuždi (AEBS) 
  • E-call (automatski poziv u nuždi) 
  • Upozorenje na mrtvi ugao
  • Pomoć pri kretanju uzbrdo
  • Elektronska parkirna kočnica
  • Tempomat i ograničavač brzine
  • Električni servo upravljač               
MULTIMEDIJA : Moderna tehnologija

Dođite do svih potrebnih informacija ne skidajući pogled sa puta. Koristite veliki središnji ekran od 8 inča da upravljate svojim pametnim telefonom multimedijalnim sistemom Media Nav, koji je kompatibilan sa Android Auto ™ i Apple CarPlay ™. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Jednostavno spšojite svoj pametni telefon koristeći Bluetooth® ili priključak i USB utičnice.      

Da li ste spremni da krenete na put sa potpuno novim vozilom Dacia Sandero Stepway?

Potpuno novi Dacia Sandero Stepway