MANIFESTO CONCEPT CAR

Dacia Manifesto Concept car
OTKRIJTE SUŠTINU SUTRAŠNJICE
Dacia predstavlja svoj najnoviji konceptni automobil: Manifesto je savršeno otjelotvorenje vrijednosti marke. To je ključno vozilo robusnog i ekološki pametnog dizajna koje će se brzo učvrstiti na svim frontovima. 

Sa ovim konceptnim automobilom upuštamo dalje u prirodu, stvarajući jednostavan i pristupačan način za uživanje na svježem vazduhu, bilo za posao ili za zabavu.
Dacia Manifesto concept car
Manifesto je super kompaktan i potpuno otvoren SUV, tako da putnici mogu da se osjećaju ujedinjeni s prirodom. Ovaj lagani, tihi saputnik daje prednost agilnosti u odnosu na brzinu. Sa ovom vrstom vozila možete lako da dostavite zalihe u planinska odmorišta ili da provjerite objekte na otvorenom. 

Manifesto neće biti dostupan u prodaji, ali prikazuje sve naše inovacije, uključujući i one koje su već prisutne u nekim našim modelima i koje će uskoro biti proširene na cijeli asortiman; oni koji će biti lansirani i one koje istražuju nove ideje koje će se otkriti u godinama koje dolaze. 

Kroz Manifesto, Dacia ponovno potvrđuje svoju viziju osnovnog, cool, robusnog, pristupačnog i ekološki prihvatljivog vozila.
OSNOVNO & COOL
Pametna i pristupačna rješenja koja ispunjavaju vaše potrebe. Tako cool!
ROBUSTAN & OUTDOOR
Robustan dizajn, za sve terene, koji će vas odvesti kud god želite.   
ECO-SMART
Zato što u Daciji ekološki prihvatljivo i efikasno idu zajedno.

Osnovno & Cool

Naši automobili zadovoljavaju vaše potrebe bez komplikovanih dodataka. Mi dizajniramo ekonomična, fleksibilna i svestrana rješenja koja se fokusiraju na ono što je najvažnije: ispunjavanje vaših potreba. Dacia, to znači pametno, pristupačno i cool.   

Robustan & Outdoor

Da li volite boravak na otvorenom? Došli ste na pravo mjesto. Naši automobili su poznati kao praktični, robusni i pouzdani bez obzira na uslove na putu. Da li radite na otvorenom? Ili možda jednostavno želite da se ponovno prepustite prirodi? Dacijin novi konceptni automobil je baš za vas.  
ZA SVE TERENE
Manifesto ispunjava sve kriterijume za terensku vožnju, s pogonom na 4 točka, visokim odstojanjem od tla, velikim točkovima i karoserijom koja može da izdržati čak i najtežem terene.  
IZDRŽLJIV
Unutra i spolja. Trenutno radimo na tome da naše enterijere - uključujući podne prostirke i presvlake za sjedišta - učinimo izdržljivijim i lakšim za čišćenje. Ova poboljšanja će biti predstavljena u našim automobilima već sljedeće godine.
Želimo da učestvujemo u svim vašim avanturama, pa smo zato uveli ove inovativne i praktične karakteristike:  
Dacia Manifesto concept car - sjedišta
Pametan dizajn sjedišta
Presvlake sjedišta se mogu ukloniti i pretvoriti u vreću za spavanje jednim laganim potezom.
Dacia Manifesto concept car - krov
Višenamjenski krov
Višenamjenski krov je izuzetno svestran. Sklapa se i uključuje podesive krovne nosače za nošenje svih vrsta prtljaga, što predstavlja dalji razvoj višenamjenskih krovnih nosača koji su već prisutni na modelima Sandero Stepway ili Jogger.
Dacia Manifesto concept car - nošenje tereta
Lakše prenošenje tereta
Nosivost je takođe važna. Osim što je olakšan utovar, ovo konceptno vozilo je opremljeno vitlom koje vam pomaže pri rukovanju opremom i njenom držanju na mjestu. Takođe, dizajnirali smo i opciju transformacije zadnjeg dijela konceptnog automobila u sto ili radnu klupu.

Eco-smart

Misija marke Dacia je razvoj ekološki prihvatljivijih modela uz ekonomičan i odgovoran dizajn. Radi istraživanje svijeta bez ostavljanja traga, Manifesto ima izuzetno mali ugljenični otisak. Ekonomičan i lagan konceptni automobil takođe predstavlja genijalne inovacije kao što su Starkle® i guma bez vazduha.
Otkrijte takođe i...
Manifesto
Filozofija marke Dacia
Filozofija marke Dacia
Dacia Spring
Električni Dacia Spring