Dacia predstavlja...

Potpuno novi Dacia Logan


Moderna porodična limuzina

Potpuno novi Logan otkriva potpuno preuređeni dizajn svojom modernom siluetom i preuređenim prednjim dijelom, istaknut novim potpisom marke u obliku slova Y sa LED svjetlima. Limuzina se može pohvaliti praktičnom opremom, modularnim prtljažnikom i jednim od najprostranijih enterijera u svojoj kategoriji, što znači da će cijela porodica uživati u najboljem mogućem putničkom iskustvu.

Jednostavno iskustvo u vozilu sa prostorom za celu porodicu

UDOBNOST I PRILAGODLJIV IZGLED Posmatrajte širu sliku!
Putujte u najboljim mogućim uslovima sa opremom koja vam olakšava svakodnevni život. Ergonomska armaturna ploča, središnji naslon za ruke sa odlaganjem u kombinaciji sa električnom parkirnom kočnicom, novi servo upravljač, podešavanja vozačevog sjedišta, automatski klima uređaj i kartica bez ruku itd.

Opustite se tokom praznika! Potpuno novi Logan je prilagođen potrebama cijele porodice sa svojim izuzetno udobnim putničkim prostorom, sjedištima pozadi sa držačem za čašu i prostranom prtljažniku sa automatskim otvaranjem prtljažnika. Da li vam treba više prostora? Preklopite sjedište i uživajte u još više prostora za utovar koji je lako organizovati s njegova četiri modularna dijela prtljažnika za organizaciju pčrostora.      
SISTEMI ZA POMOĆ VOZAČU I SIGURNOST Sve je tu za vas!
Budite korak ispred uz naše sisteme za pomoć vozaču koji su dizajnirani da vas zaštite u toku cijelog putovanja: 
  • Sistem aktivnog kočenja u nuždi (AEBS)
  • E-call (automatski poziv u nuždi)
  • Prednji i zadnji parking senzori i kamera za pomoć pri parkiranju unazad
  • Upozorenje na mrtvi ugao
  • Pomoć pri kretanju uzbrdo
  • Elektronska parkirna kočnica
  • Tempomat i ograničavač brzine
  • Električni servo upravljač    
MULTIMEDIJA Moderna tehnologija

Dođite do svih potrebnih informacija ne skidajući pogled sa puta. Koristite veliki središnji ekran od 8 inča da upravljate svojim pametnim telefonom multimedijalnim sistemom Media Nav, koji je kompatibilan sa Android Auto ™ i Apple CarPlay ™. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Jednostavno spojite svoj pametni telefon koristeći Bluetooth® ili priključak i USB utičnice.

Da li ste spremni da krenete na put sa potpuno novim vozilom Dacia Logan?

Potpuno novi Dacia Logan